Az online tévézés birodalma

TvMare

Üdvözlünk a TvMare-n!

Köszönjük, hogy meglátogattad az oldalt! Itt megtalálsz minden tévécsatornát egy helyen, amelyeket élő közvetítéssel nézheted ingyen, jó minőségben bármikor és bárhol. 

A TvMare egy 2014 januárjában indult oldal, ahol megtalálható a nagy,- és a kis tévécsatornák összessége minőségi leírással, valamint naprakész frissítésekkel és karbantartással. Ez az oldal könnyed eligazodást biztosít annak érdekében, hogy a nézni való csatornákat egyszerűen meg tudd találni. Van kereső, de emellett fel is van sorolva az összes tévécsatorna listája abc sorrendben. A látogatók egy rövid Inda, Blog.hu, vagy Index fiók bejelentkezéssel véleményezhetik az egyes tartalmakat, ezáltal - ha szükséges - az esetleges problémákat ki tudjuk küszöbölni. Az esetek kb. 1%-ában a médiaablakok lejátszásához lehetséges, hogy egy plusz kiegészítőt le kell töltened. Ezek vírusmentesek és könnyen használhatóak.

Az oldalnak különösebb felhasználói feltételei nincsenek, a tartalmak közkincsnek számítanak. Viszont elvárjuk, hogy ha kommentálsz az oldalon, akkor azt könnyen érthetően, trágár, illetve személyes erkölcsi, vulgáris, nácista-fasiszta, hungarista és szocialista, valamint rasszista és ezekhez hasonló kifejezések elkerülésével tedd! 

Az online tv stream adásokat nem a TvMare biztosítja. Az csak az interneten felfedezhető tartalmakat gyűjti egy csokorba, így, ha rendszerproblémák adódnának a lejátszóablakokon, azok nem a mi hibánk. Ellenben ha úgy érzed, mi mégis tudunk segíteni vagy tanácsot adni, kérünk téged, küldj egy mailt az egitor3@gmail.com címre, és mi készségesen válaszolunk neked a lehető legrövidebb idő alatt. Ugyanitt amúgy kérhetsz csatornákat is, amiket nem találsz az oldalon, és szeretnéd azt nézni. :) 

süti beállítások módosítása